Prvi Regionalni centar za razvoj poljoprivrede

Bez autora
Sep 04 2011

Prvi Regionalni centar za razvoj poljoprivrede i sela biće otvoren sutra u Sjenici. Otvaranju centra prisustvovaće ministar bez portfelja u Vladi Srbije Sulejman Ugljanin, ministar poljoprivrede i trgovine Dušan Petrović, kao i predstavnici opštine Sjenica. Istog dana u Sjenici će biti održana i konferencija "Partner za održivi razvoj", na kojoj će, pored predstavnika Vlade Srbije, govoriti i predsednik opštine Sjenica Muriz Turković. Tom prilikom biće organizovane prezentacije privrednih komora, razvojnih agencija i fondova - Privredne komore Srbije, Nacionalne agencije za regionalni razvoj, USAID Agrobiznis projekta, PROGRES-a (Program evropskog partnerstva sa opštinama) i Češke razvojne agencije.

Prvi Regionalni centar za razvoj poljoprivredePrvi Regionalni centar za razvoj poljoprivrede i sela biće otvoren sutra u Sjenici, najavljeno je iz Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

Kako je saopšteno, otvaranju centra prisustvovaće ministar bez portfelja u Vladi Srbije Sulejman Ugljanin, ministar poljoprivrede i trgovine Dušan Petrović, kao i predstavnici opštine Sjenica.

Istog dana u Sjenici će biti održana i konferencija "Partner za održivi razvoj", na kojoj će, pored predstavnika Vlade Srbije, govoriti i predsednik opštine Sjenica Muriz Turković.

Tom prilikom biće organizovane prezentacije privrednih komora, razvojnih agencija i fondova - Privredne komore Srbije, Nacionalne agencije za regionalni razvoj, USAID Agrobiznis projekta, PROGRES-a (Program evropskog partnerstva sa opštinama) i Češke razvojne agencije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik